De Gegarandeerde Kwaliteit van het SVG

De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid. Door daarop alle accent te leggen, kan het SVG Gegarandeerde Kwaliteit bieden. 

Geschillencommissie

Bent u onverhoopt toch niet tevreden over een haard of kachel die u bij een SVG-detaillist hebt gekocht? Dan kunt u uw zaak aanhangig maken bij de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming. Deze onafhankelijke stichting benoemt een geschillencommissie. Daarin zitten deskundige en ervaren mensen uit de sfeerverwarmingsbranche.

Waarborg

De commissie buigt zich over uw zaak en doet snel een uitspraak. Die is bindend voor u èn de SVG-detaillist. De branche garandeert dat deze uitspraak vlot en volledig wordt nagekomen. Het SVG waarborgt zo dat u krijgt wat u hebt afgesproken. Gegarandeerde Kwaliteit dus!

De volledige procedure en voorwaarden voor de Gegarandeerde Kwaliteit van het SVG staan in het Reglement Raad van Bindend Adviseurs. U kunt dit reglement per e-mail aanvragen bij secretariaat@haardenbranche.nl

Verstandige keuze

Wilt u zich oriënteren op een gezellige en betrouwbare haard of kachel? Dan móet die oriëntatie haast wel beginnen in een van de tachtig showrooms van detaillisten die zijn aangesloten bij het SVG. Daarmee kiest u immers verstandig voor sfeerverwarming.

Verstandig kiezen voor sfeerverwarming is kiezen voor Het Sfeerverwarmingsgilde

Klik hier om uw certificaat te registrerenMeld u nu aan voor onze nieuwsbrief